Sunday, September 11

Some people think that the physical things define what's within

visiting Khadijah Parker's house in The Sim Social. #OHOK


Heyyy. Assalamualaikum bloggahs.
I've isolated myself for the past 2 weeks. So that's why I didn't update mah blog. Lolol. Okay. That's just crap. I'm in this Raya Mood so that's why I didn't update this blog frequently. *Alasan je tu actually* To be honest this beraya thingy is so freaking tired yet beyond awesome. Awesome sebab duit masih dalam genggamanku (y) Nilai setiap helaian semakin meningkat woo. What I can conclude is, ada jugak orang yang mengamalkan amalan nak bagi duit raya ni - Tanya umur, dah kerja or sekolah etc, baru hulur duit raya. Bukan tak bersyukur, it's just that pelik. Alah, peliklah. Zaman dah berubah, dunia semakin maju. Ada jugak orang macam ni kan? #justsayin Fyi, mataku sudah kebosanan kerana acap kali pergi beraya ke rumah sanak saudara dan lain lain, mataku akan melihat rendang, lemang, nasi impit, kuah kacang, dan Miranda orange :B

Enough with this raya thingy. I seriously need a reality check because exam is month away and I wasting my time here. AHHHHHH. Thanks rugby team for making our principle changed the exam date. Ngeh. So, um. My brain is not ready for the study-hardcore-sessions because I've just finished reading Scarlet Nights by Jude Deveraux. After finished reading that novel, I need someone to brainwash me. Why? My mind is so corrupted. My awesome classmates know why. 

Kay. Ignore what I've just said. And, now I'm reading Sutera Bidadari by Ramlee Awang Murshid. GAAAH. Macam mana nak mengulangkaji pelajaran apabila novel novel yang menarik lagi tebal membelenggu diriku ini? Ohok. Wish me luck for this final exam. I've to stop typing. Homework and folio(s) awaits. Till then, tartar. 

*Learning History chapter 7 is so freaking cool. Now I know why our pembesar wanted to expel The Brits so badly. #nooffence 


amirawr

No comments:

Post a Comment