Friday, July 29

We will find a way

source : malaysia-kini.com 

Hello and Assalamualaikum.
How is it going people? I'm a one happy girl today. Why? I don't even know. Trololo. Kay. Mesti ramai yang pelik kenapa aku tetiba rajin untuk menaip satu entri harini. HIHI. I don't even know why. I have this weird habit when exam is around ze corner, I loveeeeeeeee to waste my time by onlining, reading novels etc. Weird right? o.o 

As you'll know, Malaysia lost to Singapore with aggregate 6-4. Aku tahu ramai yang emosi pasal benda ni. Termasuk juga aku. What can I say is, Harimau Malaya had given their best. So yeah. Never lost hope in Harimau Malaya. I'm so effing sure that Harimau Malaya will rawrrr like never before in the next game. So, BEWARE. I wonder why pemain Singapore sengaja melengahkan masa. Haih. Macam pffffft je. Ramai pulak pemain diorang kena usung keluar. Lutut longgar ke bang? #justsayin Ohya. Thank you Safee Sali for scoring. You are beyond awesome. Khairul Fahmi too. No wonder he's trending in Twitter. Kenapa? Tak percaya ah? 


Moving on. Ramadhan is coming. 2 more days left (Y) Me cannot wait for it. HOHO. Speaking of which, one of my friend told me that orang Nogori ni selalunya akan bakar lemang, masak rendang, kumpul ramai-ramai etc before Ramadhan and it's known as mantai. To be honest, I never heard that word before. Tapi, kini tidak lagi. Aku dah tahu. Ohok. Yelah, duduk Cheras dulu mana ada benda benda macam ni. Untunglah orang Nogori~

Muehehehe. Happy Fasting everyone! Kawal nafsu anda tu ye. Setan-setan diikat pada bulan Ramadhan yang mulia ni :p Till then, tartar. 



amirawr

No comments:

Post a Comment