Friday, June 17

This has gotta be the good life

Tumblr_lmx3ugsz3f1qcxieko1_400_large



Assalamualaikum, hi. 
Okay people. This is my 199th post. Like Omjay? Are you serious? Whoaaaaaaaaaaa :O Lol. Excited pulak. HIHI. I can't believe that this is my 199th post. Seriously. I abandoned this blog for the past 2 weeks. Buka dashboard, tengok-tengok dah 198 posts. Tak sangka Mak Jemah kayyyy.

Kay, enough with this excited thingy. This week sucks. Seriously. With the new timetable, heavy bag, results etc. Macam nak bako je jadual waktu baru tu. Asal boleh setiap subjek nak satu waktu kan? #eloksangatlatu Perlu ke aku cakap markah aku for mid-year? Tak perlulah kan? Nanti cakap aku bangga diri lah, apa lah. Anyway, I already recieved 7 papers. Alhamdullilah. So far so good. Pffft, aku confident sangat Maths boleh dapat A sebab soalan senang. Tengok-tengok lain jadinya. Dapat B. B pun B lah. Janji bukan D ataupun E. The rest? Figure it on you own ;)
"Ohya. Mak Jemah tak suka kay cancel benda last minute. Macam haram je. Tahu tak beg semalam berat macam-nak-mati, bawa dua tiga beg, last last ada pengumuman yang mengatakan aktiviti bowling pada hari ini dibatalkan. Haih, boleh naik gila aku bawa beg banyak-banyak ni. Cepat-cepatlah tukar jadual. Tak sanggupku nak menempuhi minggu-minggu berikutnya :P"
Moving on. Sorry for not updating my blog constantly. I've been so freaking busy lately. Theoritically,  I'm busy with Facebook and Twittah. Bukan boyfriend bagai ye. Besides, my brain has been downgraded I guess. I can't even think of something to update this old, dusty, boring blog. Should I sign up for Tumblr? Tak payah nak type bagai, re-blog gambar sahaja. Lol. Nampak beno pemalasnya. No offence Tumblr-ers. Honestly, I'm not into tumblr. Dok re-blog gambar sahaja. Macam mana minda nak berkembang? Bloggers seperti aku ni at least minda diorang berkembang. Yelah, asyik perah otak cari idea nak update blog kan? It helps in exam too yknow. Lagi-lagi dalam English and Bahasa Melayu. *asal aku puji diri sendiri ni? :P


Before I end this post, I wanna give a shoutout to all my new followers. HEEEEYYYYY and thanks for following. Wait a min. Apa Aiman Syabil follow blog den ni haa? Weird kay o.o So yeah, tartar and big balls ;)


*Tunggulah korang lagi dua minggu untuk entri baru. Ohya. entri ni aku rasa dalam keadaan tunggang-langgang. anda rasa? x)


amirawr





No comments:

Post a Comment