Thursday, June 2

Letters to Juliet




"What" and "If" are two words as non-threatening as words can be. But put them together side-by-side and they have the power to haunt you for the rest of your life.
What if?



Assalamualaikum.
First of all. Sorry for not updating mah blog. Lately, I just feel like shit. I don't even know why*sigh* I can't even think straight nor think of anything fun to update this neglected blog. Geez. Perasaan nak erase blog ni makin membuak-buak. Tension kay asal buka blog tengok blog orang lain dah ber-update. Aku bila lagi? -.-

Kay. Ignore what I just typed. Saja gatai nak emo bagai. Aku tengok entri orang lain semua emo. Aku pun nak join jugak. HIHI. So yeah. I didn't update my blog because I can't think of anything fun. Idea satu pun tak datang menyinggah. *sigh* Bukan nak kata satu idea, idea sekecil zarah pun tak nak datang singgah. #punboleh. Fyi, I'm currently listening to Nadiku by Sabhi Saddi. Ya Allah. His voice can melt an ice-cream. Wuuu~ And now, I'm craving for a scoop of chocolate mint ice-cream. HAHA.

How's ya holiday people? Spectacular? Err, my holiday? Emm. Cool. Nothing's awesome. Another plain boring lame holiday. Went to Afamosa Melaka. Thank goodness duduk sana satu hari je. Macam cacing kepanasan aku tak boleh online. Mueheheh :3

Moving on people. Malas den nak cerita pasal holiday holiday ni. As you'll know, banyak cerita yang best-gila-macam-nak-mati-woo dekat cinema. X-men, Kungfu Panda 2, Karak, Pirates of the Carribbean, you named it. Malangnya, dah berapa hari kita cuti ni, aku tak singgah mana mana panggung wayang lagi. Begitu sadis hidupku~ Tsktsk :'( Cerita Nur Kasih pun tak tengok lagi. Ya Allah. Betapa sadis dan malangnya hidupku ini~~ *emo*

Run out of ideas already. Fyi, nak buat satu entri ni, mengambil masa selama tiga hari. TIGA HARI KAY. Betapa susahnya nak memerah otak cari ilham sekarang ni. Pffft, kena start baca novel Melayu balik nampak gayanya. Tengoklah nanti. Habis semua novel Ramlee Awang Murshid aku borong x)

Till the next post, tartar.

amirawr

No comments:

Post a Comment