Sunday, May 22

You are like a rocket in my mind

Tumblr_lhya2aqlmj1qzy20ro1_500_largeTumblr_ljhwc2ec3y1qdeg0ho1_500_large

Hi, hello. I'm so sorry for not updating this blog. Mid-year, homework(s) ahh all those crap is killing me. Siapalah aku nak cakap banyak kan? Dah nama student, act like a student la kan? -.- Ohya. Why ah that day I can't log in into my blogger account? Fakyah. Moodkiller -.- Kalau tak dah lama blog ni ber-update. 

So yeah. Mid-year exam. A MOODKILLER. So far so good. I've taken English, BM, ICTL, Pendidikan Seni Visual, and Science paper. Except for Karangan. Karangan is being so mean to me. For sure takkan dapat A for BM. Bayangkan lagi setengah jam nak habis, bahagian C masih kosong, suci. GAH. Aku expect dia bagi at least satu karangan berformat, ni tidak. Semua nak bercerita. Memang mental-blocked lah. Kay. Benda dah terjadi. Let bygones be bygones. Sampai sekarang trauma sebab ni kali pertama aku tak dapat jawab Karangan dengan betul :|

How about the other papers? Alhamdullilah, okay. For the first time me lap Science objective paper. Thank you ya Allah. Pfft, aku ingat objective senang, subjective pun senanglah kan? Guess what? Soalan terakhir pasal Visking tube bagai tu aku dah pasrah. Lain baca lain yang masuk. Dalam buku cakap lain, soalan cakap lain. #eloksangatlatu

Moving on. I don't know what happened between Khadijah and Fitri. Suka hati nak libatkan eden sekali. Lol. C'mon Khadijah. You know me well. The crap-est thing like that pun kau nak percaya? HAHA. Suit yourself lah UMMI Khadijah :) Anyway, thanks Natasya Sharin for reminding me to update ze blog and lawat blog everyday. Senior awak yang cakap, Fitri Asmawi. Many thanks to youuu ♥

I'm going to stop now. But before that, thanks Aziera and Khadijah for ze birthday card. Not to forget, Farish Hamzah. Thanks for the John Mayer's album. lol. Kau nak A thousand suns kan? InsyaAllah. Till then, tartar ;)

Pffft, NAK TENGOK NUR KASIH :'(

amirawr

No comments:

Post a Comment