Saturday, May 7

Jangan cakap jangan

Tumblr_ljmqsps0ti1qbp0c1o1_500_large
err, bukan 5 years ke? :P

Hello earthlings.
Jangan cakap jangan. Kalau di-translatekan kepada English, for sure lah Never Say Never kan? Memang aku takda idea nak bagi tajuk apa dekat post ni, jadi aku teringat Kenneth ada translate lagu Justin Bibir Bieber masa balik tadi :P You guys should hear him sing Baby in Malay. It's so freaking awesome (Y)

Harini sekolah aku ada sekolah ganti. Er, ganti untuk Deepavali ke? Ahh, who cares anyway. Memang aku bersemangat lah. Gilo kau tak bersemangat, dahlah ikut jadual hari Jumaat, ada masa dengan Cikgu Maimon. Opps, over pulak. I've decided to wear t-shirt today eventho Jumaat takda Pendidikan Jasmani. Siapa nak gosok baju hari Jumaat? Cecite.Untuk pengetahuan anda, kami yang memakai t-shirt Georgian pada harini tanpa sebab kena buat kerja khidmat masyarakat atau dalam erti kata yang lain, kena denda. Alah, setakat bersihkan kawasan sekolah je. It's not a big deal :)

Anis, Dayana, Aina, Fatin and many more including me dapat satu group dengan Cikgu M. Siapa tak kenal cikgu tu? Kalau kena denda dengan dia, memang kena cabut rumput dekat bengkel Kemahiran Hidup lah kan? Satu jam cabut rumput. Haih. Memang lawalah kawasan Cikgu M. Bersih je (Y) Ohya. Dayana and I sang The Lazy Song  the cabut rumput song to express how we all felt during that time. LOL. Today we feel like cabut rumput only, cabut rumput dekat bengkel, We don't wanna learn Sejarah or even learning Maths coz we feel like cabut rumput only ~ Ohya. we also sang Greenade. I sanggup cabut rumput for youu~ 

Seriously, today was awesome. Who cares about the denda? Kami semua bergumbira. LOL. Mid-year exam is around the corner. Gah. I haven't started study yet. Ahhh, no one cares. So, I better stop now and buat kerja yang berfaedah seperti belajar. Memang aku nak belajar Sejarah je kalau boleh. Kerajaan Agraria lah, Maritim lah, James Brooke lah, Zaman pra-sejarah lah, boleh mati woo camni -.-"

Till then, tartar
Panjangnya. Sanggup korang baca? o.o
amirawr

1 comment: