Tuesday, April 5

If this is what it takes to take me even higher, then I'll come through

2825857_hzq49ops_c_large

Hi, hello. 
Sorry for not updating my blog. Kinda busy this week. Pffft, students. Busy,busy,busy. Wanna know something? I spend this whole week by listening to John Mayer's songs. OMJAAAY. He's shoo hot. Khadijah, if you don't mine, buy me a John Mayer's album ya? HAHAHA XD

I don't know what to share with you all actually. Since Khadijah keep asking me why I din't update my blog, here I am updating this lame-o blog in the history of blog. Wee, saya nak mengambil kesempatan ini untuk meluahkan isi hati saya yang dah lama terpendam xD
 Aku tak suka kalau buka blog orang tu, tulisan dia kecil macam semut, dahlah background gelap, tulisan pun nak gelap juga. Kau tak belajar Seni ke? One more thing, blog ada pesta ke apa? Banyak sangat widgets kau letak. Mata kau tak sakit ke? Suka sangat pakai bahasa remps. Eww. Apa faedahnya? Ohya. Blog kau colourful oh. Macam sambut Hari Raya Aidilfitri. Lampu lik-lak lik-lak. Eh, jangan marah ya adik-adik, kakak-kakak, abang-abang. Ini adalah luahan hati saya. Saya sedar blog  saya pun bukanlah lawa mana. Tapikan, ada tak orang yang fikir macam saya? Meh habaq dekat cek :D
Wanna know something?? Semalamkan, Erra Fazira datang sekolah sayaaa. Awesome *baca dalam nada orang yang gayat. Untuk Program Sekolahku Hebat eh? Sumpah tak tahu :P Ramai yang tak ambil kisah actually. Termasuk aku. HAHA. Ya Allah, macam mana industri seni kita nak maju? Artis Malaysia bukan nak sokong, artis luar negara juga yang disokong. Pffft, aku pun macamtu. Nak cakap orang je kan? :P Ada lah sesetengah orang yang gayat. Ala, Bruno Mars takpa lah jugak xD *siapa yang makan cili, dialah yang terasa pedasnya ;D


OMJAY. Panjangnya. I'm going to stop now. Dua hari dua malam pun tak habis baca entri ni. HAHA. Ohya. Sarcasm kills. Till then, tartar :) 


No comments:

Post a Comment