Thursday, March 17

You'll be alright


Tumblr_lasi9rn8ka1qe5b8no1_500_large
awww ♥
Hi, hello.
Whaadup guys? How's ya hols? Great? Fantastic? Super-freaking-awetasperb? *awesome,fantastic,superb Get it? No? Neither do I :) Anyway, holiday sucks. I'm stuck with the pakej percutian. And yeah, I just wanna tell you all that I HAVEN'T FINISH MY PAKEJ PERCUTIAN. How awesomeh is that? Ohjyeaah. 

Recently, I tried Omegle.com. Guess what? I got to chat with a guy from Malaysia. Woooo. Once in a lifetime experiences kan? Hell no. He's a jerk. I repeat, a jerk. Duduk dekat tuuuut, sekolah dekat KL. Then, suddenly mengaku umur 44 tahun, kerja dekat JAKIM. Deeyy, nak tipu pun bertempatlah kan? You think I'm a stupid gal who senang-senang kena tipu bila kau bermadah macam orang desperate? GO DIE LAH. When you grow up, you'll be a LIAR. Gerenti jadi jutawan xD *Liar liar pants on fireeeahhh

Moving on. Kenapa Twitter dah ramai Georgian? Why? Why? Kenapa tak pergi Myspace ke? Socialgo ke? Apa ke? Saya berasa gelisah kerana saya takut orang stalk saya dekat Twitter. *Ya Allah, perasannyeww Macam orang cakap, bila ramai orang ada Twitter, kita takdapat nak bergossip lagi. HIHI. Tambah dosa je kot? --"

I think I'm going to stop now. Panjang sangat nanti tak nak baca. Till then, tartar. Oh ya, tomorrow is FRYDAY, FRYDAY, FRYDAY :D 

amirarazak



No comments:

Post a Comment