Saturday, March 5

You make me wanna say I do




Well, hello there :)
Semua orang tanya, kenapa dah lama tak update blog? Whyyyy? Kenapa menghilangkan diri? Dah dua minggu dah . Dah bersarang, blahblahblah. Lemme answer your questions ya. Saya tidak mengemaskinikan blog kerana saya tidak mempunyai masa. Dengan homework macam nak mati, deadline macam orang gila, exams and many more. Jadi, saya tidak dapat meluangkan masa untuk mengemaskinikan blog saya yang tercinta. Okay. Saya dah jawab. Suka la tu *perasan-ness melanda. 



Moving on, lemme tell you what happened in the last two weeks. Merentas desa. Omaigah. Awesome. It's the best day ever. Lari 8km tuuu. Macam nak mati je. Dapat no 100 lebih. Guess what, lambat tiga minit. Damn. Tak boleh lah nak contribute a point to rumah sukan, Meade. Nevermind. Takdak rezeki kan? 

awesome (Y)

What else? Hmm, Life is so unpredictable. Many things happened in February. Alhamdullilah, I survived February. My classmate is getting more mesra alam. Alhamdullilah. Masa berlalu dengan pantas. Sekejap sahaja, dah masuk March. Eh, cakap pasal March, I just celebrated my birthday on 3rd of March. Pffft, sesiapa yang nak bagi hadiah, boleh bagi lagi. Saya menerima hadiah tersebut dengan hati terbuka. Kecil tapak tangan, nyiru saya tadahkan XD *perasan-ness alert My mom gave me a book which is so awesome and I finished reading it :D 

You are far too important and special to me to take to such uninspiring event. Will you instead avoid prom with me and let me take you on a date? -Will Darcy

Ahhh, what else? Oh yeah! A week after the merentas desa thingy, we had a gathering. Youknowwhat, too many dramas. Orang tu datang lambat lah, raining cats and dogs, dominos lambat and many more. Pics will be uploaded soon. Aisyah Amirah, I want your pendrive ASAP XD 

Exam is next week. My god, I haven't study yet. Awesome huh? Buat apa nak study awal? I'm not used to it. I usually study last minute. Alhamdullilah, apa yang baca semua ingat walaupun bukan semua. Good Luck Georgians! 

Okay. Me don't know what to tell ya'll already. It's 2.12 a.m in Malaysia and I'm sleepy. zzzzzzz~ Till then, tartar :) Oh ya, thanks FirdausZailing, Arol, Khadijah and others for reminding me to update this neglected blog :D





blog den takdak spider walaupun berhabuk/bersarang. dijamin bersih X)



amirarazak






1 comment:

  1. Oit, cakap je la "orang tu" khadijah :p
    Haha, by the way, apsal nama aku di grey list kan? pfft. okay, fine,who cares. xD
    haha :D

    ReplyDelete