Wednesday, December 8

Evita Nuh


Jelly Jelly Beans.jpg

Hello earthlings. Evita Nuh? Siapa tuh? Maybe ramai yang mengenalinya, tapi saya baru kenal siapa Evita Nuh. HAHA :)) Serious. Sebelum ni tak pernah langsung dengar nama dia. Until one day, I opened this blog *sorry dah lupa blog yang mana baru kenal. HAHA :D Fyi, she is from Indonesia, and she's only 11. For god sake, she's only 11. And yeah, she's awesome. 





Dramatic gila budak ni kan? Sebelas tahun dah pandai berfesyen, berposing dan banyak lagi. And, from fashion, she earned her own money. Berdikari kan budak nih? Selain berdikari, dia juga seorang fashion icon yang sangat AWEEEEESOMEEEEH. Fyi, dia ada banyak collection cermin mata, kasut, leggings, baju, dress, seluar dan lain-lain yang dia ada :D Awesome gila kan? Kalau tak silap, Zara is her fav brand. Malas nak cerita panjang lebar, korang tengok blog dia : http://jellyjellybeans.blogspot.com/


Dah berapa kali perkataan "awesome" menjelma dekat sini? -___-



amiraR

No comments:

Post a Comment