Wednesday, September 1

LAWAK SANGAT. LOL :D

hello peeps :) 


ehsan en.Google

harini, semua students Form1 ada pertandingan nasyid dekat surau. sumpah lawak weh. kebanyakkan budak form1 semua blur. ada yang tak tahu pun ada pertandingan nasyid. BHAHAHAHA. the persembahan went well, tapi, kalau korang tengok expression budak kelas 1Iskandar, HANCUSSSSSS. macam ZOMBIES weh! eh, aku kutuk kelas sendiri pulak =.= btw, 1Hishamuddin rocks! memang best la korang punya persembahan. double thumbs up ;) kepada korang yang sanggup menebalkan muka anda sebanyak 14 inci semata-mata nasyid, THANK YOU VERY MUCH! ♥♥♥♥♥

masa Kemahiran Hidup, nasib baik cikgu stop. kalau tak, dah lama den tidur. aisyahaisyah, orang lain tak gomar, kau lak nak gomar. heh -.- tak paham la minah sorang ni :P WEIRDO ;) HAHA.

au revoir,
amiraR♥

No comments:

Post a Comment