Tuesday, August 24

alhamdullilah :)

hello peeps :)


dah lama kan tak post apa-apa kan? maklumlah ketandusan idea. hehe :D


sebab seorang, satu kelas menggelabah. yang korang kabut sangat ni asal? diorang nak CD. bukan majalah. korang bagi aku majalah tu, takkan saya nak pegang? saya letaklah tepi meja cikgu. hmm, korang tahu tak dalam kelas kita ada Chin Peng wannabe. lagi nak bawak benda alah tu =.= harapharap, kejadian harini jadi pengajaran buat korang eh. luqzan and fahmy, kesian aku tengok korang. lain kali, jangan menipu. HONESTY IS THE BEST POLICY. nasib baik tak kantoi. first time tengok anak orang tu menggelabah bagai nak mati. BHAHAHAHA *evil laugh :D


post mengarut kan? 


au revoir,
amiraR♥

1 comment:

  1. i setuju lah mira !!!
    Let them taste their own medicine..benda tu memang dah jadi basic dalam peraturan sekolah..takkan tak tahu kot kan ?? espeacially anak cikgu sorg tu..his mother put such a high hopes for him..=(
    yup and HONESTY IS THE BEST POLICY...=)

    ReplyDelete