Thursday, July 22

think before you say something stuuupid.

hellos ;)


tolong ignore gambar di atas. takde kena-mengena dengan entri ;)

sorraaay tak update blog. perasaan bosan telah berbunga di hati. okay, lets get back to the main story. todaaay masa ICTL, kena buat ape ntah pkai Microsoft excel.  fine. tak kisah. but, sampai satu tahap; masukkan formula ape ntah, mulalah. whatthefork betul laaaa. banyak problem itu computer buat. heh -,-" . then, ada sorang ni, cakap tak pakai otak. betul tak shafiqah? itupun dia yang cakap. she said, dia memang cakap tak pakai otak. nak kutuk, kutuk la kat belakang. shafiqah tak kisah. but, ini depan-depan. dahlah, computer kau depan dia. hmmm. tak tahu nak cakap apa. OMFG laaa. kau memang dah berubah *ye ea? i have nooo idea. 

malas laa nak cerita pasal tu. apapun, aku harap korang dua baik-baik eh. tak baik tak bertegur lebih tigaaaaa hari. relax laaa. dia memang cakap tak pakai otak. *wink wink ;)
anddd, obviously, kau menipu. heh -.-"

au revoir, 
amiraR ♥


No comments:

Post a Comment