Friday, July 23

OhhhhMyyyGosshh !

hello :D

  

*drooling ;) *tolong abaikan gambar di atas. 
whoaaa. dah Friday? cepatnyaaa. korang tengok blog aku dah buruk kann? arghhh -.-" tu laa sape suruh gatal tangan nak pergi try new template. HAHAHA. salah sendiri. :P for now, tak sabar nak tunggu 30072010. y? Melaka maaari . macam tak pernah gi Melaka lak. HAHA. korang dah tengok eclipse? dah? wehhh, aku belum. whatthefork betul laaaa. saya rasa macam orang BODOH sebab tak pergi tengok eclipse. Mum, dad jom laa tengok eclipse. tak sabar nak tengok taylor lautner ROBERT PATTINSON  eh, Xavier Samuel ni. ;)

ya ampun. macam orang bangang tak betul aku tengok dia harini. bak kata aisyah ;
macam beruk kena belacan. *BHAHAHA
au revoir,
amiraR ♥

No comments:

Post a Comment