Saturday, July 17

addictedtoGREEN \m/

.hello.


*sila ignore gambar di atas. takde kena-mengena dengan entri. 

semalam punya post bosan kan? maklumlah orang yang menaip ni takde idea. sebab tu post semalam merepek+meraban tak tentu pasal. HAHA. okay, as you'll can see, blog telah di'renovate' kan. daripada putih hitam menjadi HIJAU. yang aku ni bangang tak pergi save gambar blog sebelum di ubahsuai. ceh -.- nevermind, lagi sekali aku ubahsuai blog aku, aku save gambar blog sebelum di ubah suai. seriously, aku takde idea nak buat ape dengan header "confessions of a blog-a-holic. biarlaa dulu. nanti saya ubah ye. saya akhiri entri kali ini dengan serangkap pantun :
Kalau ada sumur di ladang,
Boleh kita bersama mandi;
Kalau ada umur yang panjang,
Boleh kita ber'blogging' lagi.

au revoir,
amiraR ♥ 

No comments:

Post a Comment