Wednesday, June 2

Ordinary Day

.hello.

so yeah, today is an ordinary day. but...

MID YEAR TEST ENDS!
finally! haa. after answering more than 10 papers, and suffered a LOT, haha, mid year test ends. muahaha! but, there's a long way to go. PMR pun tak lepas lagi (: bukan kata PMR, peperiksaan akhir tahun pun belum :P

Isnin:

start the day dengan exam Maths1, rehat and sambung exam dengan Maths2. soalan dia AGAK senang. agak je. bukan kata senang (: akhir sekali, jawab kertas SEJARAH. soalan dia? HAHA. ada 60 soalan, bila dah sampai soalan 55-60, start tembak-menembak. HAHA. tembak-tembak pun baca soalan tau! soalan dia agak SUSAH! korang, Cikgu Hadi kan yang buat kertas Mathematics?

Selasa:

start dengan exam Geografi. sumpah boring jawab soalan Geo. masuk je soalan peta, banjaran whatsoever tu, dah start tembak :) mana la aku hafal peta-peta nih. HAHA. then, exam PJK. tak sampai setengah jam dah siap. GILAAA SENANG soalan tu. akhir sekali, Agama. OMG, i likee agama. best la jawab agama. hehe. eventhough soalan dia susah. alhamdullilah jawapan semua penuh. :D

Rabu:

harini start exam dengan Kemahiran Hidup (ERT). tak tahu nak cakap apa.. :D then, diakhiri dengan kertas Sivik. agak boring la menjawab soalan Sivik tu. HAHA. then, MERDEKAA! :) 



muchochaco,
amiraa(:


No comments:

Post a Comment