Monday, June 7

OH YEAHH!

.HELLLOO.

GAHH! today was tired but awesome. you know why? because kena jadi QM for memanah. seriously, penat gilaa. then rehat, me aisyah and zuhayra went to McDonald for lunch. you know what, ada satu "makcik" ni memang tak sedar diri. serious cakap. eventhough agak kasar. aisyah mintak plastik. so she called her makcik la. then takkan nak panggil akak??!! you know what the "makcik" said? "ada dia panggil aku makcik? akak la!" then makcik yang tak sedar diri tu blahh. tak bagi plastik pun. alamak. panggil makcik, tak nak layan. relax laa. malas la nak mengulas lagi pasal insiden tu. today is the 1st day jadi QM. budak under 15 ni, mintak markah macam takde suara. harap lelaki. suara hampeh. HAHA. budak dalam kategori 12 tahun lagi best. friendly gila except this one Chinese boy. he's so damn BLUR. :) oh yeahh! masa memanah hujan turun. apa lagi kann? sendiri pikir la. HAHA. 

guys, pics will be uploaded soon :)

amiraa :)  

No comments:

Post a Comment