Wednesday, May 5

Copycat rawrr!

.hello.

akhirnya! dapat online setelah dua hari berturut-turut tak on facebook and update blog. :D
as korang tahu, Farid Kamil and pelakon yang lain telah datang ke sekolah SMK King George. saya hanya dapat tandatangan dia je. yang lain tak dapat. HAHA. anyway, Yasmin berusaha untuk dapat tandatangan dia. u can do it ! :P

copycat? HAHA 

ada satu boy/girl ni sibuk je nak tiru orang lain/aku. macam takde identiti sendiri. HAHA. malas la nak cerita apa dia tiru aku. lagipun banyak benda yang dia tiru aku so, sebab itu la malas nak cerita . opps, type :) 
anyway she/he is a COPYCAT. RAWRRRRRR! :D


rawrrrr :)
amiraaaaa (:

No comments:

Post a Comment