Saturday, April 17

HAHA!

.hello.

dah lama tak update blog kan? takde cerita yang menarik untuk dikongsikan dekat sini
weyhhh! homework bertimbun laa. cikgu GEO ni, bagi kerja mengejut lak :( dah belajar sampai bab 7 , tetiba dia suruh buat nota.. Ya Allah.. dia ingat bab 6 tu sikit?? tak nak la cerita banyak2 , nanti tak pasal 2 aku kena dengan cikgu geo aku.. HAHA. sebab GEO, homework aku bertimbunnnnnnnnnnnnnnnn :((

actually aku kesian dekat syafiqah ni.. buku teks sejarah & kh hilang! semuanya sebab firdaus. 
emm.. sebenarnya, aku malas nak type.. so, korang bace la conversation ni.. (:

click to enlarge :)


HAHA! kesian kann? sian mak dia beli buku kh baru, tengok2 the next day buku kh dia kat firdaus.:))
actually aku suruh dia cari buku teks sejarah baru.. then, dia cerita 'tragedi' ni, aku rasa dia tak payah beli buku teks sejarah tu dulu. karang dia beli, tengok2 buku sjrh dia kat firdaus. HAHA..

firdaus, kalau kau terambil buku dia , 
PULANGKANNNN! 

tak baik ambil buku orang! 

okey.. thats all for today :) thanks for reading! 

amira :)



No comments:

Post a Comment